 |
|
 |
|
|
| แสดงข้อมูลการตีพิมพ์ |
| นักวิจัย |
ไสว บัวแก้ว |
| ชื่อบทความ |
Sensory and nutritional evaluation of value added cereal bars made from indigenous Thai agricultural resources a community enterprise development model |
| ตีพิมพ์ใน |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ |
| ชื่อวารสาร/ชื่อการประชุมวิชาการ |
Asia -Pacific Journal of Science and Technology |
| ปีที่ |
2025 |
| ฉบับที่ |
30/05 |
| วัน/เดือน/ปี (ที่ตีพิมพ์) |
4 ก.ย. 2568 |
| หน้าที่ |
1-12 |
| ลักษณะบทความ |
|
| ไฟล์บทความ(ถ้ามี) |
[ Download ] |
| จำนวนการอ่าน |
|
|
Best Screen Resolution 1024x768 pixel and Text Size as Medium
Copyright 2012 All Rights Reserved | Power by IRD.SKRU
|
|
|
|