 |
|
 |
|
แสดงข้อมูลการตีพิมพ์ |
นักวิจัย |
ไสว บัวแก้ว |
ชื่อบทความ |
Enhancing Bioactive Compounds and the Antioxidant Properties of Thai Coconut Pancake (Khanom Ba-bin) through Partial Substitution with Thai Pigmented Rice Flours |
ตีพิมพ์ใน |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ |
ชื่อวารสาร/ชื่อการประชุมวิชาการ |
Current Nutrition & Food Science |
ปีที่ |
2025 |
ฉบับที่ |
21 |
วัน/เดือน/ปี (ที่ตีพิมพ์) |
21 มี.ค. 2568 |
หน้าที่ |
883-898 |
ลักษณะบทความ |
|
ไฟล์บทความ(ถ้ามี) |
[ Download ] |
จำนวนการอ่าน |
|
|
Best Screen Resolution 1024x768 pixel and Text Size as Medium
Copyright 2012 All Rights Reserved | Power by IRD.SKRU
|
|
|
|