 |
|
 |
|
|
| แสดงข้อมูลการตีพิมพ์ |
| นักวิจัย |
ไสว บัวแก้ว |
| ชื่อบทความ |
Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Biscuits Incorporated With Purple Sweet Potato Flour |
| ตีพิมพ์ใน |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ |
| ชื่อวารสาร/ชื่อการประชุมวิชาการ |
International Journal of Food Science |
| ปีที่ |
2025 |
| ฉบับที่ |
2025 |
| วัน/เดือน/ปี (ที่ตีพิมพ์) |
15 ก.ค. 2568 |
| หน้าที่ |
1-14 |
| ลักษณะบทความ |
|
| ไฟล์บทความ(ถ้ามี) |
[ Download ] |
| จำนวนการอ่าน |
|
|
Best Screen Resolution 1024x768 pixel and Text Size as Medium
Copyright 2012 All Rights Reserved | Power by IRD.SKRU
|
|
|
|