ผลงานตีพิมพ์เผยแพร่
sureeporn wijitsopa
.
(2016) .
Production of Alkalized Quail Eggs from Alkaline Solution with Natural Extracts .
The 18th Food Innovation Asia Conference 2016 (FIAC 2016) Food Research and Innovation for Sustainable Global Prosperity 16-18 June 2016 ,
297-301
สุรีพร วิจิตรโสภา .
(2559) .
การตรวจสอบเชื้อแบคทีเรียก่อโรค แอโรโมนาส ไฮโดรฟิลล่า ด้วยวิธีพีซีอาร์และการย้อมสีแกรม .
การประชุมวิชาการระดับชาติ มหาวิทยาลัย ราชภัฏสงขลา ครั้งที่ 6 การศึกษาและวัฒนธรรมเพื่อการพัฒนาท้องถิ่น วันที่ 15-16 สิงหาคม 2559 ณ อาคารศูนย์ภาษาและคอมพิวเตอร์ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา หน้า 1192-1196 ,
1192-1196
sureeporn wijitsopa
.
(2017) .
Effect of Soaking and Steaming Time on Qualities of Phatthalung Sungyod Parboiled Rice .
The 8th Rajamangala University of Technology International Conference
Creative RMUT and Sustainable Innovation for Thailand 4.0
August 8th-9th ,2017 at Impact Muang Thong Thani Exhibition and Convention
page. 164-172
,
164-172
sureeporn wijitsopa
.
(2020) .
Antifungal Activity of the Precipitate from the Root Extracts of Linostoma pauciflorum Griff. Against Sclerotium rolfsii .
Proceedings The 2nd ICRU Internatonal Conference on World Sustainable Development (WSD 2020) February 17-19, 2020 at Nakhon Si Thammarat Rajabhat University page 190-199. ,
190-199