ปีที่ตีพิมพ์ |
ชื่อบทความ |
แหล่งตีพิมพ์ |
2565 |
Application of Clove Oil and Sonication Process on the Influence of the Functional Properties of Mung Bean Flour-Based Edible Film |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ
|
2565 |
Impact of Different Sugar Types and Their Concentrations on Salted Duck Egg White Based Meringues |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ
|
2565 |
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Mung Bean Phyto-Film Combined with Longkong Pericarp Extract and Sonication |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ
|
2562 |
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไก่เบตงตุ๋นสมุนไพรจีน |
วารสารวิชาการระดับชาติ
|
2560 |
Rheological and functional properties of wheat and green gram composite flours |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ
|
2560 |
Effect of Soaking and Steaming Time on Qualities of Phatthalung Sungyod Parboiled Rice |
การประชุมวิชาการระดับนานาชาติ
|
2560 |
Production of Parboiled Glutinous Rice and Consumer Acceptability |
การประชุมวิชาการระดับนานาชาติ
|
2559 |
Production of Alkalized Quail Eggs from Alkaline Solution with Natural Extracts |
การประชุมวิชาการระดับนานาชาติ
|
2559 |
Effects of Alkaline Solutions on the Production of Alkalized Quail Eggs |
การประชุมวิชาการระดับนานาชาติ
|
2558 |
Effect of aging on changes in rice physical qualities |
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ
|
2557 |
The optimization of extrusion condition of Phatthalung Sungyod rice extrudate :
a preliminary study
|
วารสารวิชาการระดับนานาชาติ
|